WhATA Awards 2016: Победителите

от WhATA, 22.02.2017 | 3 коментара

WhATA Awards 2016

Дойде време да раздадем поредните годишни награди за най-доброто и най-лошото в българската архитектура. WhATA Awards, вярваме, вече се чувстват комфортно в собствения си сайт, сменили са дограмата, изциклили са паркета и са подредили библиотеката.

По стара (вече 7 годишна) традиция, публикуваме номинациите в края на декември, през януари тече онлайн гласуване, а сега обявяваме резултатите.

И така, кои са архитектурното събитие, конкурсът, тенденцията, сградата, барът, градският бъг, нормалността, книгата и личността на 2016 година?

Вижте победителите.

Коментари

 1. Урина Бокова (23 февруари)

  WhATA съставени от: Анета Василева, Жана Стоилова, Николай Ангелов, Христо Говедаров пишат:
  „Наградата връчва… Ивайло Нойзи Цветков
  Бивша поп-културна икона. Бивш главен редактор на списанията “Егоист”, “Плейбой” и “Максим”. Настоящ учредител на дясно-консервативна партия.“

  Казано накратко: Бивши архитекти, но настоящи слугинчета на мутропартия „герб“, нашепват какъв точно бил доста по-добрия в писането от тях г-н Цветков и точно какъв тип партии учредявал.

  Вместо да се мъчите с писане, бягайте бързо към урните WhATA, защото май вие сте единствените, които ще подкрепят „герб“ на изборите. Всъщност, вместо да тичкате, свършете някаква полезна работа най-накрая и проектирайте една урна за приснопаметните политически покойници от „герб“. Разрешава ви се да е с формата на тиква.

 2. Siko (21 април)

  Много интересна статия. Доста неща не знаех.

 3. Щампован бетон София (24 октомври)

  Много интересна информация, поздравления

Коментирай

 1. То е за защита от спам и ако го виждаш, нещо не е наред с браузъра ти

Категории