Елате да измислим най-хубавата детска площадка

Ако ви дразни, че детските площадки в града ни са малко, обидно некачествени и правени без въображение, но все пак прекарвате половината си свободно време там, елате да направим нещо забавно и полезно за всички. Няма нужда да сте архитекти или дизайнери. За няколко часа искаме да съберем на едно място ползватели на площадки и професионалисти, които в няколко екипа да си поиграят на измисляне.

A дотогава — всички родители могат да ни помогнат да разберем какво не е наред и какви трябва да бъдат площадките, като отговорят на няколко въпроса.

20 въпроса за родители

Организатори

WhAT Association

Четирима архитекти, които обичат да работят и пътуват заедно вече повече от 10 години. От време на време пишат в блог за архитектура и неархитектура, а в свободното си време обикалят детските площадки с 5-годишния Санди и 1-годишния Никола.

Томас Конг

Aрхитект, критик и преподавател в Чикаго и Сингапур, основател на студио Chronotype. Обича да експериментира с обществените пространства, но признава, че 7-годишната му дъщеря Рей трудно намира къде да играе в центъра на града.

Програма

10:00 Регистрация
10:15-11:00 Въвеждащи думи
11:00-12:00 Игра: измисляне на идеалната детска площадка
12:00-13:00 Обедна почивка
13:00-16:00 Игра: измисляне на идеалната детска площадка
16:00-17:00 Представяне на резултатите

Как да се запиша за участие?

Местата вече са заети. Все пак можете да ни изпратите писмо с името и професията си на contacts@whata.org и ако някой от записалите се се откаже, ще ви включим.