Работа: какво стана с портфолиото ни

от Николай Ангелов, 12.06.2008 | 4 коментара

Започваме нова рубрика в блога — Работа.

Досега не пишехме за работата си, а подготвяхме портфолио като отделна секция от сайта. Тази секция така и си остана неработеща, колкото и да бяхме на крачка от пускането й.

Ето две страници от работния вариант на портфолиото:

Две страници от портфолиото ни
Умишлено се стремяхме да изглежда като списание. Не се плашим и от дълго скролиране

***

Но в крайна сметка решихме: портфолио засега няма да има.

Ще пробваме нещо друго — ще пишем за проектите си в блога. Портфолиото показва само крайния резултат от даден проект, докато постовете в блога ще показват процеса на проектиране почти наживо.

Портфолио не ни е интересно да правим. Ще го има някога, само за да могат да се видят проектите ни събрани на едно място.

А в блога ще разказваме през какви варианти минаваме, какво се е получило накрая и колко бири сме изпили. Без технически подробности. За един проект ще има много постове, затова скоро ще въведем и нещо като филтрация.

Следват няколко поста за едно селище в Родопите, което започнахме през април.

Коментари

 1. И.Е. Станков (12 юни)

  Е, разгеле! Чакаме с нетърпение.
  ... за да можем да изказваме непрофесионални мнения и критики ;)

 2. еми витанова (14 юни)

  Здравейте, следя от известно време блог-а ви. И ми хрумна, че мога да направя един контакт между вас и една дама. С няколко думи: тя е моя клиентка и след като се разговорихме ме помоли да я свържа с млади български архитекти по повод неин проект. Въпросната дама се казва Gabriele Reiterer. Ако проявявате интерес, оставям мейл-а си и очаквам да се свържете с мен, за да организирам среща. Благодаря :-)
  emivitanova@gmail.com

 3. Матин Ангелов (16 юни)

  Здравейте колеги, много ви е свеж блога и наистина представянето на проекти в блог е хубава практика. Ние с едни колеги студенти по архитектура направихме provocad.com и структурата ни е доста сходна. Успех и чакаме да видим проекти за да се учим от батковците и какичките :)

 4. Работа (27 април)

  Екстра, ама може да го изместите отляво, че така вдясно ми е странно

Коментирай

 1. То е за защита от спам и ако го виждаш, нещо не е наред с браузъра ти

Категории