Две години блог

от Николай Ангелов, 3.02.2009 | 9 коментара

Вчера блогът ни навърши две години.

През втората година той се сдоби с няколко нови рубрики, удвои посетителите си, започна да ходи и да говори (по презентации).

Е, имахме няколко издънки и пишехме доста нередовно, което напоследък уж започна да се подобрява.

Планове за третата година?

Отдавна ни се иска да вкарваме в постовете и видео, не само снимки. Ще пробваме най-сетне. Ще се опитаме да направим и интервютата, за които писахме преди време.

Подготвяме и една нова рубрика с работно заглавие “Каква я мислехме, каква стана“, в която ще показваме проекти, публикувани в списания преди 20-30 години и съдбата на въпросните сгради сега. Нещо като развитие на поста от миналата седмица.

Също така планираме пътуване с ежедневни архитектурни репортажи, подобно на пътуването ни в Холандия и Германия от по-миналата година.

Благодарим ви, че ни четете. И... закусвайте редовно!

Коментари

 1. valkoto ( 3 февруари)

  Честит Рожден Ден :) на блога!
  При такова стремително и стремглаво развитие през тези две години мога само да се опитам да си представя как ще изглежда на 3 годинки.
  Пожелавам да осъществите всички си планове споменати горе както и да реализирате много други неща, които дори не сте планирали и то по най-добрия начин, както умеете :)

 2. Еленко ( 3 февруари)

  Congrats!

  Желая ви да сте все така истински и доволни от себе си.

 3. ImPRESSed ( 3 февруари)

  Две години са сериозен стаж в блогването. Честито и от мен!

  Благодаря, че пишете. И ще закусвам редовно :)

 4. Creator ( 3 февруари)

  Честит блог-ски рожден ден.Сложете поне една снимка на торта и чиния с детски сандвичи от франзела :)Още повече успехи през идните години.

 5. Цветомир ( 4 февруари)

  Здравейте! Честит виртуален рожден ден! Хубаво е, че има сайт като вашия, да си го гледате/поддържате с внимание и любов! Искам да ви благодаря и за двъхновяващото представяна на Печакча N1 преди няколко дена. Уважавам и другите презентатори, но за мен вашата тема и начин бяха най-сполучливи.
  В днешно време всеки критикува на воля, постоянно и кога градивно кога не...За моя радост вие виждате положителните страни и ги представяте. Споделяте радостта а не проблемите си.
  Късмет в споделеното ви щастие!

 6. mars ( 4 февруари)

  Честито и браво :)
  За готиния блог, за готината презентация и за всички готини идеи, които се надяваме да осъществите в бъдещата трета годинка :)... btw освен сандвичи непременно да има и жълта лимонада...много дизайнерски цвят!!! :))))

 7. mariana sar ( 4 февруари)

  hairlia da e!

 8. smanta ( 4 февруари)

  jivi da ste

 9. martinangelov ( 6 февруари)

  Честито и от нас със закъснение :) Гърците имат един израз “на та екатостисис”, което буквално означава да ги направите 100 (годините) е то не се знае дали ще има блогове след толкова време :) Наздраве!

Коментирай

 1. То е за защита от спам и ако го виждаш, нещо не е наред с браузъра ти

Категории